Felicitari de Paste – urari, poezii, sms-uri, mesaje de Pasti

Pentru a ajuta la cresterea Spam-ului de Paste, venim in ajutorul vostru cu urmatoarele mesaje, pentru cei care nu au destula inspiratie pentru a concepe un bullshit decent.

Urari de Paste:

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!
 Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit!
Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, lumina vine din inima fiecaruia! Va urez un PASTE FERICIT!
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii. Paste fericit, luminos, bucurii si sperante implinite.
Hristos a Inviat! Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!
Fie ca prin miracolul Invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire.
Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sa-ti aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna… HRISTOS A INVIAT!
Hristos a inviat! Bucurie si bine in suflet!
Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat!
Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre… PASTE FERICIT!
Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie… HRISTOS A INVIAT!
Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ZIUA INVIERII. HRISTOS A INVIAT!
Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!


 Hristos a inviat! Si asta se simte in orice are viata, in firul ierbii, in cantul pasarilor, in seninul cerului. Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni…
Hristos a Inviat! Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca… Hristos a inviat!
In aceste zile trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste si mai umili.
In noaptea de inviere clopotele bat, iar eu iti spun cu drag Hristos a Inviat!
Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va apere de toate relele stiute si nestiute.
Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!

[ad#ad-1]

Poezii de Paste:

Paste mielul fericit
oul sade inrosit
de rusine s-a scumpit
iar iubitul iepuroi
sa-ti aduca euroi
fericire,sanatate,mult noroc si spor la toate.

Umbla veste-n tot orasul
Cum ca vine iepurasul
Sa v-aduca pe-nserat
Paste bun si Luminat!

Ou inrosit
Miel rumenit
Cozonac marit
Paste fericit

Ochiu-nvinetit
Ficatul marit
Tricou imbacsit
Paste Fericit !

Un iepuras cu boticul alb
A venit la voi in prag
Sa v-aduca oul rosu
Care sa va umple cosul.
CIOCNITI? HRISTOS A INVIAT!

 


20 Thoughts on Felicitari de Paste – urari, poezii, sms-uri, mesaje de Pasti

 1. Pentru a ajuta la cresterea Spam-ului de Paste, venim in ajutorul vostru cu urmatoarele mesaje, pentru cei care nu au destula inspiratie pentru a concepe un bullshit decent.

  Stiu ca ai dreptate, dar ma gandeam, din nou, la faptul ca urarile de Paste au ajuns spam si bullshit.

 2. Pingback: polimedia.us/fain/
 3.  

   

  <span style="color: #f00"><span style="background-color: #fff"><span>Ce poezii frumoase imi plac foarte mult !</span></span></span>

  <span style="font-family: tahoma,geneva,sans-serif"><span style="background-color: #fff"><span style="color: #f00"><span><font color="#222222" face="Arial"><span> </span></font></span></span></span></span><span style="font-family: georgia,serif"><span style="background-color: #fff"><span> <span style="color: #800080">Am 14 ani si </span></span></span><span style="color: #800080">imi plac foarte mult poezile.</span></span>

Leave a Comment